Galleriatandläkarna

Högkvalitativ tandvård i Kista

Vi på Galleriatandläkarna gör vårt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg, nöjd och väl omhändertagen hos oss.

Estetisk tandvård

En ung tjej ler med raka fina vita tänder

Hos oss på Galleriatandläkarna ser vi nästan all tandvård vi utför som estetisk tandvård, oavsett behandlingstyp. Estetiken är en naturlig del av allt vi gör och den har en självskriven plats i våra behandlingar. Därför strävar vi konstant efter att utöka våra kunskaper, så att vi kan erbjuda dig som patient fler möjligheter att få det leende du alltid önskat dig.

Vägen till ditt drömleende börjar hos Galleriatandläkarna.

Blekning

Drömmer du om ett vitare och vackrare leende? En rätt genomförd tandblekning ger vitare tänder och ett vackert leende. Hos oss får du hjälp med att bleka tänderna på ett säkert sätt och med marknadens bästa produkter.

Tandreglering

Med hjälp av olika typer av tandställningar kan vi hjälpa dig att ställa tänderna till rätta. Våra tandläkare och specialisttandläkare har allt som krävs för att du ska få leendet du alltid drömt om.

Fasader och kronor

Genom att fästa skalfasader och porslinskronor på tänderna kan vi, tillsammans med några av Stockholms främsta tandtekniker, ge dina tänder en jämnare och mer enhetlig färg och form.

08-752 64 50
Boka tid
Hitta hit